_Over_ Ons

Over Ons

PLAN4U & medewerkers

 • PLAN4U

  PLAN4U 

  De basis voor PLAN4U is al in 1999 gelegd met het bedrijf Barbersoft. Martin van den Heuvel wilde voor zijn salons een online afsprakensysteem. Destijds was dat revolutionair want begrippen als Cloud en Saas (Software as a Service) bestonden toen nog niet.  Na onderzoek bleek dat een dergelijk systeem nog niet op de markt verkrijgbaar was. Martin heeft toen besloten om zelf software te laten ontwikkelen. De basis van wat nu Agenda & Planning is, is begin 2000 ontwikkeld en in maart/april van dat jaar gelanceerd. In 2004 wilde Martin graag een koppeling maken met een bestaand kassasysteem van collega's of concurrenten, maar die zagen niet het voordeel van een dergelijke koppeling in. Toen heeft Martin besloten om ook het Kassa- en Salonsysteem te laten ontwikkelen, maar dan wel een systeem dat echt vernieuwend moest zijn. Daardoor kwamen we op een kassasysteem gebaseerd op wat tegenwoordig SaaS genoemd. 2004 is ook het jaar geweest waarin PLAN4U is opgericht als opvolger van Barbersoft. Van het begin af aan is het de bedoeling geweest om een eenvoudig en gebruikersvriendelijk systeem te ontwikkelen waarmee iedereen, zonder cursus, direct mee kan werken. Ook was én is het belangrijk dat de software maximaal aansluit op de dagelijkse praktijk in een (kap)salon. Martin en zijn medewerkers gebruiken de PLAN4U software dagelijks ook in de eigen salons. Daardoor, en mede dankzij de input van een aantal andere kappers en kapsalons, wordt de software telkens verbeterd. In de loop der jaren is onze software steeds verbeterd en vernieuwd om de ontwikkelingen in de markt en het kappers-, beauty- en wellnessvak te blijven volgen. Wij lopen dan ook graag voorop met de nieuwste ontwikkelingen.

 • Martin van den Heuvel

  Martin van den HeuvelEigenaar PLAN4U

  Martin van den Heuvel is naast eigenaar van PLAN4U boven alles kapper. Martin is namelijk ook eigenaar van twee kapsalons (Martin's haarmode) in Doornspijk en Elburg. In de salon in Doornspijk is Martin nagenoeg alle werkdagen met zijn klanten en het kappersvak bezig. Martin is een bekende in de kapperswereld en heeft zijn sporen in het kappersvak wel verdiend. In de periode tussen 1980 en 1986 deed Martin regelmatig mee aan kapperswedstrijden. Hij heeft de volgende prijzen behaald:

  • 2de op de wereldkampioenschappen;
  • 1ste op de Europese kampioenschappen;
  • 1ste op de Nederlandse kampioenschappen (2x);
  • Meerdere internationale GrandPrix gewonnen en nationale wedstrijden.
  De basis voor PLAN4U is door Martin al in 1999 al gelegd toen hij op zoek was naar een online afsprakensysteem. Maar dat was nog nergens op de markt beschikbaar, dus heeft hij besloten om het te laten ontwikkelen. Meer informatie over PLAN4U kunt u hiernaast vinden.